NS dagkaart

Trein Dagkaart

In juni 2018 bestelt u bij Actie van de dag een NS dagkaart voor € 19 geldig in de daluren en het weekend. maandag t/m vrijdag vóór 06:30 uur, tussen 09:00–16:00 uur en tussen 18:30-04:00 uur. In het weekend is deze dagkaart actie de hele dag. Geldig in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia met als uiterste reisdatum 31 juli 2018. Met deze NS Dagkaart actie reist u met korting in de trein en wordt een uitstapje deze lente wel heel aantrekkelijk gemaakt.

Samen maken we het Openbaar Vervoer betaalbaar

NS dagkaart in 2018

NS Dagkaart (Juni 2018)

Reis met korting in de trein en profiteer van deze goedkope NS dagkaart in juni 2018. Bestel voor slechts € 19 een NS dagkaart geldig in de daluren (NS Dal Dagkaart).

  • Prijs (2e klas): € 19
  • Verkoop: Tijdelijk (OP=OP)
  • Reisperiode: t/m 31 juli 2018
  • Reisproduct: Trein Dalvrij Dagkaart
  • Te koop bij: ActieVanDeDag (webshop)
  • Geldigheid: Op maandag t/m vrijdag vóór 06:30 uur, tussen 09:00–16:00 uur en tussen 18:30-04:00 uur. In het weekend en op feestdagen de hele dag geldig.

Wat is een NS dagkaart?

De NS dagkaart is het vervoersbewijs, waarmee binnen Nederland de hele dag onbeperkt per trein kan worden gereisd. Het tarief van de NS dagkaart is gelijk aan het maximum bedrag van een retourtje binnen Nederland. In Nederland kan dit oplopen tot een bedrag van maximaal € 50,60 (2e klas) en € 85 (1e klas). Dit is natuurlijk veel te hoog voor een simpele treinreis. Het Openbaar Vervoer zou immers toegankelijk moeten zijn voor iedereen. Daarom vragen wij u om onze acties te delen via Sociale Media en e-mail om iedereen op de hoogte te brengen van de laatste aanbiedingen. Like ons op Facebook, meldt u aan voor de nieuwsbrief en bezoek onze website regelmatig!

NS dagkaart op OV Chipkaart

De NS dagkaart op de OV chipkaart is op het huidige moment nog niet mogelijk. Er zit nog geen restitutie of automatische begrenzing op de OV chipkaart. Misschien dat er in de toekomst wel  OV Chipkaarten zullen worden geproduceerd, waarop eenmalig een NS dagkaart staat of dat deze kan worden geladen als product.

Dagkaart op OV-chipkaart

Korting met OV Studentenpas

Door middel van het tonen van de OV studentenkaart kan er korting worden verkregen op de NS dagkaart. Er zal hierbij 40% korting worden afgetrokken van het bedrag. Dit zal neerkomen op een bedrag van € 30,48 in de tweede klas en € 51,84 in de eerste klas. Het is op het huidige moment overigens altijd mogelijk om met 40% te reizen d.m.v. een OV Studentenkaart. Met de OV Studentenkaart kunnen zelfs 3 extra passagiers meereizen met 40% korting.

NS dagkaart actie (april 2017)

Er zijn regelmatig NS dagkaart acties, waarmee reizigers een hele dag voordelig kunnen reizen. Hierdoor wordt het Openbaar Vervoer gestimuleerd en krijgen mensen de mogelijkheid om er even een dagje tussen uit te gaan. Voorbeelden van aanbiedingen rondom de dagkaart van de Nederlandse Spoorwegen zijn:

NS dagkaart

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

Deel deze pagina!

Close